Loading...
Rakennushankkeet2019-02-19T13:10:16+00:00

As Oy Kangasalan Kuohunlähde (Hotelli)

As. Oy Kangasalan Kuohunlähde kohoaa upealle paikalle, aivan keskustan ja Kirkkojärven kauniiden maisemien tuntumaan.  Huoneistoista aukeaa upeat maisemat Kirkkojärven ja Kangasalan keskustan suuntaan. Kaikki palvelut ovat täältä kävelyetäisyydellä!

Lehto Group Oyj toteuttaa uimahalli Kuohun rinnalle tulevan 10-kerroksisen kerrostalon. Kerrostalossa on liiketiloja, majoitustiloja sekä asuinhuoneistoja. Ensimmäiseen kerrokseen tulee liiketilaa ja satapaikkainen ravintola. Yläkerroksiin tulee huoneistot majoituskäyttöön ja 89 huoneistoa asuinkäyttöön.

Rakennuksen kokonaiskerrosala on noin 6 600 neliötä. Julkisivu on elementtirakenteinen, josta osa on vaaleaksi rapattua pintaa ja osa ruskeaa Corten-pintakäsittelyä.

Asuntojen myynti: Emmi Lindholm 040 773 8631

Lehto Asunnot Oy

Parkkitalo

Kangasalan Parkki Oy on noin 300-paikkainen  ja nelikerroksinen pysäköintirakennus, jonka on tarkoitus valmistua syksyllä 2019 As Oy Kuohunlähteen tuntumaan, hautausmaan viereen. Hankkeen yhteydessä suunnitellaan ja urakoidaan uudelleen myös ympäröivä LPA-alue, johon nivoutuu mm. toiminnallinen toriaukio sekä alueen polkupyöräpaikoitus.

Hankkeen erityispiirteinä voidaan mainita myös toteutettava prosenttitaide, viherkatto ja aurinkopaneelit.

Hankkeen rakennuttaa Herttuan Kiinteistöpalvelu Oy ja kohteen pääsuunnittelijana toimii Esa Niva Arkkitehdit A3 Oy:stä.

Kangasalan Parkki Oy
1501, 2019

Pysäköintitalon rakentaminen Kangasalan keskustaan alkaa

Kangasalan keskustaan rakentuvan pysäköintitalo Kangasalan Parkki Oy:n rakennustyömaa alkaa. Urakkasopimus on allekirjoitettu rakennusliike Jatke Oy:n kanssa perjantaina 11.1.2019.

Hankkeen rakennuttamistehtäviä hoitaa Herttuan Kiinteistöpalvelu Oy ja kiinteistön arkkitehti- ja […]

Uimahallin laajennus

Uimahalli Kuohun laajennus käynnistyi syksyllä 2017 ja se valmistuu marraskuussa 2018. Laajennusidea sai alkunsa lukuisista asiakkaiden toiveista. Kuohun nykyinen monitoimiallas oli suosittu, mutta liian usein varattu vesiliikuntaryhmille. Laajennus käsittää toisen 120 m2 ( 8m*12m )monitoimialtaan ja sen tarvitseman allastekniikan rakentamisen.

Kun uusi allas valmistuu marraskuun puolessa välissä, kaikki vesijumpat siirretään uuteen altaaseen ja nykyinen monitoimiallas niskahierontalaitteineen jää kokonaan asiakkaiden käyttöön.

Uuden altaan syvyys on muunneltava ( 60-140 cm ). Allashuone on suljettavissa lasiovin. Allashuoneen akustiikkaan, musiikin toistoon ja valaistukseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Mm. värivalojen käyttö on mahdollista. Altaaseen tulee myös vesihierontapisteitä ja lapsille pieni kiipeilyseinä. Laajennuksen rakentaa kangasalalainen rakennusliike TikiRak Oy ja pääsuunnittelusta vastaa Arkkitehtitoimisto ArkMill Oy.

Kangasalan uimahalli

As Oy Kangasalan Freesia

Kangasalan keskustassa, aivan Kangasala-talon ja Säästökeskuksen naapurissa osoitteessa Torikatu 2, on valmistunut Asunto Osakeyhtiö Kangasalan Freesia -asuinkerrostalo. Kohteen rakensi Hartela Länsi-Suomi Oy.

Freesiassa on asuinhuoneistoja 2-4 kerroksessa sekä pieni Touhulan päiväkotiyksikkö kerrostalon katutasossa. Asuntojen koot vaihtelevat pienimmistä 47,5 neliön kaksioista 81 neliön kolmioihin.

Asuinkerrostalo on yksiportainen ja nelikerroksinen ja sen kokonaisala on 1724m2 . Freesian autopaikat sijaitsevat kellarikerroksen pysäköintihallissa.

Vielä muutamia koteja etsii uusia asukkaita. Lue lisää: www.hartela.fi/freesia.

Hartela
1710, 2018

Varaa oma esittelyaikasi ihanasta Freesiasta!

Nyt on aika tulla ihastelemaan Freesian laadukkaita koteja Kangasalan keskustassa.

Freesian rakennustyöt alkavat olla loppusuoralla. Sisätyöt ovat meneillään joten esittelyssä pääsee katsomaan miltä oma uusi koti oikeasti näyttäisi. Kohteessa on vielä vapaana muutamia ihania koteja. Varaa siis oma esittelyaikasi ja ihastu Freesian laatuun, valoisuuteen ja loistavaan sijaintiin.

Hartelan asuntomyynti:

Anne Vettenranta
anne.vettenranta@hartela.fi
gsm 050 […]

Linja-autoaseman alue

Linja-autoaseman kortteli

Vanhan linja-autoaseman kortteliin rakentuu kaksi kerrostaloa ja paikoitushalli. Alue sijaitse aivan Kangasalan keskustassa torin vieressä.

Ensimmäisen YH-Kodeille rakennettavan kerrostalon ja parkkihallin rakennustyöt on aloitettu ja talo valmistuu joulukuussa 2019. Samaan korttelimiljööseen rakennetaan myös Pallas Rakennuksen vapaarahoitteinen asuntokohde Kangasalan Torikulma, jonka ensimmäiseen vaiheeseen tulee 26 asuntoa yksiöistä kolmioihin.

Kortteliin rakentuu kaiken kaikkiaan 140 uutta kotia ja liiketiloja.

Pallas Rakennus Oy
1109, 2018

Uusia koteja Kangasalan keskustaan

Asunto Oy Kangasalan Torikulma on suunnitteilla Kangasalan keskustaan, aivan torin viereen kaikkien palvelujen äärelle. Viisikerroksiseen Torikulmaan valmistuu ensimmäisessä vaiheessa kaikkiaan 26 laadukasta kaupunkikotia. Asuntojen koot vaihtelevat 32 neliön yksiöstä aina 80 neliön tilavaan kaupunkikotiin tarjoten vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin ja elämäntilanteisiin.

Vanhan linja-autoaseman kortteli muodostaa kahden kerrostalon viihtyisän korttelikokonaisuuden aivan Kangasalan keskustaan. […]

1009, 2018

Pallas Rakennus Länsi-Suomi rakentaa YH Kodeille 87 asuntoa Kangasalle

Kangasalle osoitteeseen Myllystenpohjantie 1 rakennettava kohde käsittää yhden kuusikerroksisen kerrostalon. Huoneistotyypit vaihtelevat yksiöistä kolmioihin ja ovat kooltaan 29,0 m2 – 60,0 m2.

Kohteen rakennustyöt on aloitettu ja talo valmistuu joulukuussa 2019. Hanke toteutetaan KVR-urakkana.

Rakennushanke on ensimmäinen vanhan linja-autoaseman kortteliin rakentuva kohde. Alue sijaitse Kangasalan keskustassa aivan torin vieressä. Samaan korttelimiljööseen on […]