As Oy Kangasalan Freesia valmistui vuoden alussa. Freesia oli keskustakorttelin viimeinen vaihe, joten nyt valmistumisen myötä kortteli on valmis. Rakennuksen 1. kerroksessa on aloittanut toimintansa yksityinen päiväkoti Touhula. Kohteen autopaikat sijaitsevat maanalaisessa autopaikoitushallissa ja kerrokset 2-4 ovat asuinhuoneistoja.

Kohteen valmistuminen on saanut laajasti huomiota sosiaalisessa mediassa sekä valtakunnallisessa Rakennuslehdessä. Kohteen nollavirheluovutus on melko harvinaista ja tarkoittaa sitä, että uudet asukkaat eivät luovutuksessa löytäneet uusista kodeistaan yhtään huomautettavaa.

Kohde luovutettiin asukkaille tammikuun 25. päivä. Yhtenä luovuttajana toimi asuntomyyjä Anne Vettenranta.

– Vuosiin ei olla luovutettu tällaista kohdetta, joka oli valmis jo kuukauden ennen luovutuspäivää, kertoo Anne ja jatkaa: Olen saanut asukkailta pelkästään positiivista palautetta. Eräskin asiakas kertoi, että hänen odotuksensa oli korkealla mutta te ylititte senkin. Tällaisesta palautteesta ei voi olla kuin ylpeä ja kiittää oikeaa porukkaa eli vastaava mestari Vesa Lehtistä, työmaainsinööri Minna Antolaa, työnjohtajia Kimmo Keskitaloa ja Tomi Suorsaa sekä kaikkia työmaan rakennustyöntekijöitä ja aliurakoitsijoita.

Annen mukaan kohteen rakentamisen aikana oli huomiota herättävää, miten siisti työmaa oli koko ajan. -Oli kiva käydä esittelemässä kohdetta rakentamisen aikana, kun työturvallisuus ja siisteys oli joka päivä otettu huomioon, kehuu Anne.

Freesiassa on edelleen muutamia koteja vailla uusia asukkaita ja esittelyjä pidetään jatkossakin kohteen kalustetussa malliasunnossa. Henkilökohtaisen esittelyajan saa soittamalla Hartelan asuntomyyntiin 0800 97 300 (maksuton).